Voorwaarden

Huur

De locatie wordt op de afgesproken dagen en tijden niet aan anderen verhuurd. De grote ruimte, vide en het terras incl. diverse zitjes zijn dan exclusief voor jullie. Huur is inclusief wifi, flip-over en multimedia scherm.

Dagdelen

Dagdelen zijn van 9.00 tot 13.00u (ochtend) en van 13.00u tot 17.00u (middag), hele dag van 9u tot 17u. De ruimte wordt in vergaderopstelling aan maximaal 14 personen verhuurd. Afwijkende dagdeeltijden kan eventueel in overleg.

Reservering

De reservering wordt definitief door de offerte/ de opdracht, via mail (info@enspijk-buiten.nl), te bevestigen en akkoord te gaan met de voorwaarden van Enspijk Buiten en annuleringsclausule. Tot 48 uur voorafgaand aan de gereserveerde datum/ dag (deel) is het mogelijk om het aantal lunch gasten te wijzigen (graag per mail).

Annulering

Jammer dat je geplande meeting niet kan doorgaan! Annuleren kan per mail (info@enspijk-buiten.nl) en is geldig als het door ons is bevestigd. Annuleren kan kosteloos tot 3 weken voor aanvang van de geplande datum. Ben je later met annuleren? Dan brengen wij 50% van de totale huurprijs in rekening. Bij annulering minder dan een week voorafgaand aan de geplande datum? Dan brengen we 100% van het afgesproken bedrag in rekening.

Extra tijd

Gezellig als jullie (in overleg en indien mogelijk) wat eerder komen of later blijven. Bij het overschrijden van de overeengekomen huurtijd wordt 75,- euro per uur in rekening gebracht (excl. BTW).

Gebruik

Enspijk Buiten is niet aansprakelijk voor verlies van, of beschadigingen aan eigendommen van de gasten. We willen graag horen als er schade is gemaakt aan de eigendommen of gebouw van Enspijk Buiten. In overleg kunnen we dan bepalen wat de eventuele kosten van het herstel of vervanging zullen zijn.

* Honden (of andere dieren) worden niet toegelaten.